Kreidler logo

Personen - Coen Heere

Kreidlerdatabase

Kreidlerparts
Westerdijk 18A
2451 VA LEIMUIDEN
.
0031 (0) 172 55 18 55

Openingstijden en bereikbaarheid:
Dinsdag t/m vrijdag: van 10.00 uur tot 12.30 uur en van 13.30 uur tot 17.30 uur
Zaterdag: van 09.00 uur tot 13.00 uur
.
info@kreidlerparts.com

Op 1 februari 2007 heeft Marc de Waal Kreidlerparts overgedaan aan Coen Heere, die in Gouda een mooi pand heeft gevonden om de activiteiten voort te zetten.
Op zaterdag 3 februari ben ik even wezen kijken, ze waren toen nog druk bezig met de verhuizing. Ik wens Coen erg veel succes.

Dus moest ik (natuurlijk) even langs om zelf te kijken. Op donderdag 10-03-2011 was ik er om 10.15 uur en ik kreeg meteen een ferme hand en een kop koffie.

Natuurlijk werd er uitgebreid gekletst over Kreidler. Coen vertelde (een beetje trots):
'we zijn van 100 vierkante meter naar 300 vierkante meter gegaan! Dat was hard nodig want in het oude pand ging het echt niet meer.En dan moet je nagaan dat toen ik het vier jaar geleden van Marc de Waal overnam we 1.600 klanten hadden en dat we er nu 4.600 hebben. '

'We versturen inmiddels naar 34 landen onze pakketten. '

En Coen was bijzonder trots op de nieuwe balie, die in stijl van Kreidler Original, in Portugal voor hem is gemaakt. Die balie is zo groot dat hij niet in één keer te fotograferen is.
Bovendien liggen er zoveel voorbeeld artikelen in dat je zelf maar even op de plaatjes moet klikken voor een groter beeld.

Kreidlerdatabase

En Coen heeft nog plannen: 'je zult zien dat binnenkort de markt gaat vragen om onderdelen voor de MP modellen die, naar mijn mening, onder gewaardeerd wordt. Ik ben er klaar voor, want de onderdelen liggen er al. Vooral uit het buitenland krijg ik daarvoor steeds meer aanvragen.

De stelling (die nu nog half leeg is) staat dichtbij de paktafel, die een centrale rol speelt bij Kreidlerparts.

'Alles staat netjes, zoals het al jaren staat!
De formule heeft zich inmiddels bewezen, dus moet je niet veranderen, alleen kwam ik ruimte te kort, veel ruimte.
Daarom moest ik wel wat anders. En met de verbeterde levering van John Bos heb ik gewoon die extra ruimte hard nodig.' zegt Coen. 'Nog niet alles staat naar mijn zin en natuurlijk moet er elke dag opgeruimd worden, vanwege nieuwe binnengekomen bestellingen, maar op deze nieuwe locatie kan ik voorlopig vooruit. En dat is ook nodig met dit klantenbestand. Natuurlijk gaat er wel eens wat fout, dat gebeurt overal, maar dat wordt altijd, altijd netjes opgelost.'

Hieronder een stukje van het 'persbericht':

Nadat wij 4 jaar op ons huidige adres hebben gezeten blijkt ook deze ruimte al weer veel te klein te zijn geworden. Vanaf het moment van onze start in Gouda hebben wij ruim 900 artikelnummers toegevoegd aan ons bestand en zijn voornemens om nog meer artikelen in voorraad te nemen. Zo zullen wij zeer binnenkort ons assortiment MP/MF onderdelen verder uitbreiden en zullen een start gaan maken met onderdelen voor de LK 600 en LK 800. Om dit te kunnen bewerkstellen hebben wij meer ruimte nodig.
Daarom gaan wij in de eerste week van januari 2011 verhuizen naar een grotere locatie.