Kreidler logo

Kreidlerdatabase - Dremefa - Voetsteunen

Kreidlerdatabase

Dremefa - Voetsteunen

Dremefa - Voetsteunen - Later groot geworden met Bobike kinderzitjes.

Directeur failliet Dremefa: ‘Bobike blijft als merknaam bestaan’

22-11-2013

Bobike blijft als merknaam bestaan en de activiteiten gaan gewoon door. Dat zegt Ronald Scheppink, directeur van het deze week failliet verklaarde Dremefa in Doesburg. De afgelopen jaren zijn er bijna meer dan 3 miljoen fietszitjes van het type Bobike Classic verkocht.

Volgens Faillissementsdossier.nl is Dremefa deze week door de rechtbank van Zutphen failliet verklaard. Mr. P.M. Gunning is aangesteld als curator om het faillissement af te handelen en om te kijken of er mogelijkheden bestaan voor een doorstart.

Op Tweewieler.nl laat directeur Ronald Scheppink weten dat het bedrijf uit verschillende BV’s bestaat en dat Dremefa er daar één van is. ‘Bobike blijft als merknaam bestaan, de activiteiten gaan gewoon door. Het is heel vervelend dat er nu allerlei verhalen de wereld in geslingerd worden. We hebben vandaag onze afnemers geinformeerd en hopen dat daarmee de rust weer terug kan keren. Het faillissement is al vervelend genoeg, laten we het probleem niet groter maken dan het is’, aldus Scheppink op de doorgaans goed ingevoerde vakwebsite Tweewieler.nl.

Door het faillissement van Dremefa komen er volgens DeGelderlander.nl 34 medewerkers op straat te staan. In de regionale krant laat curator Gunning weten dat bij het opzetten van een nieuwe productielijn fouten zijn gemaakt en dat de recessie het bedrijf vervolgens de das heeft omgedaan.