Kreidler logo

Kreidlerdatabase - Boysen Uitlaten

Kreidlerdatabase

Boysen is een specialist in uitlaatgastechnologie. In 23 vestigingen wereldwijd ontwikkelen en produceren onze 5.000 medewerkers uitlaatspruitstukken, katalysatoren, roetfilters, geluiddempers, sierlijsten en complete uitlaatsystemen voor personenauto's, bedrijfswagens en off-highway toepassingen.

Kreidlerdatabase

Ontwikkeling

Daarnaast houden wij ons momenteel bezig met de voortschrijdende digitalisering van onze bedrijfsprocessen, producttransfers - van uitlaatgastechnologie tot alternatieve aandrijvingen - en nieuwe ontwikkelingen op het gebied van energie- en milieutechnologie. Zo produceren wij sinds begin 2021 structuurcomponenten voor elektrische voertuigen en zetten wij vaart achter de ontwikkeling van roestvrijstalen accubehuizingen en brandstoftanks voor hybride voertuigen. Andere belangrijke bouwstenen van onze toekomststrategie zijn de productie van duurzame energieopslagsystemen en brandstofcellen, alsook de energie-efficiënte productie van waterstof. In dit verband zijn wij ook als partnerbedrijf vertegenwoordigd in de staatsbrede onderzoekssamenwerkingsverbanden "Brandstofcel BW" (Brennstoffzelle BW) en "Elektromobiliteit Zuid-West" (Elektromobilität Süd-West).

De basis voor onze innovatieve aanpak is ons hoofdkantoor - het ontwikkelings- en administratiecentrum in Altensteig in Baden-Württemberg, Duitsland. Tot onze belangrijkste klanten behoren de Duitse autofabrikanten Audi, BMW, Daimler, Porsche en VW, de Engelse merken Bentley en Rolls Royce en de bedrijfswagenfabrikanten Daimler en MAN.

Naast onze expertise op het gebied van ontwikkeling is een van de belangrijkste kenmerken van onze activiteiten dat wij in staat zijn om just-in-sequence (JIS) productie en levering van complete uitlaatsystemen aan te bieden. Als systeempartner van de automobielindustrie zijn wij ons terdege bewust van de toenemende eisen van onze klanten. Wij zijn nauw betrokken bij alle processen, optimaliseren voortdurend onze interne procedures en tonen onze grote kracht als het gaat om het combineren van specialistische kennis met verbeeldingskracht. Alleen op die manier kunnen wij toekomstgerichte oplossingen op maat leveren en onze partners cruciale concurrentievoordelen bieden.

Hieraan gekoppeld is een duidelijke prestatiebelofte:

Wij zijn Boysen. Wij doen het beter.

Kreidlerdatabase

Boysen uitlaten