Kreidlerdatabase

Het oude gastenboek

Het gebeurt altijd wel dat je iets driftigs doet. Iemand die zich ergens druk om kan maken geeft in ieder geval te kennen dat hij met het betrokken onderwerp 'behept' is. Door de steun van velen, waarvan ik er enkele uitlicht heb ik besloten de site weer online te zetten.  Ook kun je hier  het gastenboek bekijken.

Henk 3bak

Wat is dit nou weer voor gelul, oké dat je verder niet meer op Kreidler .nl wilt schrijven begrijp ik, maar je eigen pagina uit de lucht halen incl. Alle Kreidler info, daar begrijp ik niets van.

Tonny

Ik vind het een zeer groot gemis als kreidlerpagina er niet meer is. Het is namenlijk UNIEK.

Barteman

Jammer en een  enorm verlies voor de echte Kreidler liefhebbers die net als ik regelmatig en met veel plezier op jouw site aan het rond snuffelen waren. Uiteraard respecteer ik jouw drastisch besluit. Ik hoop echter dat de Kreidler liefde zo diep geworteld zit dat je over een tijdje weer te bezoeken bent op de site.

Flacko

Ik vind het echt jammer dat je de website kreidlerpagina.nl offline haalt . Het is toch zonde om je Kreidlerhobby zo laten stoppen.

Ger

Jammer genoeg bestaan er kwijlen die onze hobby soms aardig weten te verpesten, maar gelukkig lees ik net, dat de hobby het toch wint van de boosheid. In ieder geval ben ik blij dat je het toch weer positief oppakt het Kreidler gebeuren.

Zatopek

Louis................ je hebt alleen jezelf er maar mee. Je laat je plezier toch niet vergallen door 1 of 2 van die kneuzen waar je wat mee hebt. Voor de goede orde, ik praat uit ervaring. Kom op man! Je wordt zeer gewaardeerd door iedereen. Laat die enkeling toch in de stront zakken.

Louis, je moet doen wat je niet laten kunt maar je hebt ook jezelf ermee, geloof me maar. Dat jouw verhaal uit zijn verband wordt gerukt door het editen van Dimage dat is verder duidelijk. Veel wijsheid toegewenst, ik weet ook hoe moeilijk het is als je van nature een heethoofd bent

Enzo

Louis, Je weet hoeveel we al samen gewerkt hebben. Ik heb jou ook veel info gegeven en ik heb weer veel info van jou site. Ik zou heroverwegen het niet te doen. De framenummerdatabase kan niet verloren gaan ook al zitten er een aantal over privacy te zeuren.

tombo

Je bent echt gek als je je hele site uit de lucht haalt vanwege 1 persoon... Er zijn altijd mensen die lopen te zeiken Laat je niet gek maken!

pascal

Deze week met bewondering je info gelezen,nadat ik je mijn gegevens van de kreidlers heb gestuurd. Lois,het is je eigen keuze,maar zou het jammer vinden als je ermee zou stoppen.

Maarten/'sbargh

Stop er in ieder geval niet mee, dat zou heel jammer zijn. TOP SITES/MENSEN zijn NIET te MISSEN.

kaZeta

Ik heb via de info op jouw site al mijn documenten in orde gekregen om in te schrijven bij douane en DIV, waarvoor dank!

tonny59

Maloud, dat kun jij niet maken hoor. Of je nou bij een biljartclub of een kreidlerclub zit, gezeik krijg je er altijd gratis bij. Lekker doorgaan voor die andere 99% toch?

tonny

louis bedankt voor de vele mooie inzichten in de verschillende uitvoeringen, bouwjaren en info.
ik heb er veel aan gehad, en als ik in de toekomst nog iets wil weten weet ik je nogmaals te bereiken.

Maarten

Ik vind dat Louis altijd veel heeft gedaan voor ons Kreidlerliefhebbers. Zijn framenummer-database is een uniek project, en ik heb dat altijd willen steunen vanuit Kreidler .nl. Ook de gegevens die je kunt vinden op kreidlerpagina.nl zijn zeer volledig en exact, op deze site (Kreidler .nl) vind je ze niet zo duidelijk of volledig terug als bij Louis Dus alle lof wat dat betreft voor Louis en zijn site.

rm-mer

Louis, ik wil je alvast al bedanken voor de nuttige informatie die je deelt/deelde met ons.
Laat je niet de grond in boren door enkele betweters ofzo (ik ken de situatie niet).
Ik heb alvast veel respect dat je die site helemaal zelf hebt opgebouwd, om anderen te helpen.
Heb er zeker veel uit geleerd, vooral toen ik nog niet veel van Kreidler wist.

Bolle Aad

Ikvind het een Nobel streven van Maloud om Kreidler eigenaars te beschermen tegen mallafiede personen of handelaars . (bravo dus ) Jammer genoeg gebruikt Maloud het Nu ,als een machtsmiddel om z,n site eruit te halen , dat klopt ook niet .

Aad je hebt gelijk !!!

cboy

Enkel mijn opinie is dat door je site offline te halen je 1 'kreidlerkenner' heel gelukkig maakt (want hij bereikt iets) maar en heel pak anderen ongelukkig. Laat je niet klissen en denk aan al de positieve reacites (wat er wel veeeeeeel meer zullen zijn)

pappabrolli

Louis, als eerste wil ik je meegeven dat ik je besluit respecteer maar enorm betreur Ook ik praat uit ervaring dat één persoon,je door een stortvloed aan PB, mail en brievenbusvervuiling, bijna zover kan krijgen om de hele Kreidlerhobby gedag te zeggen zodat je al je energie kan steken in ''bijvoorbeeld'' balpenveertjes verzamelen
Louis, denk er nog eens rustig over en neem dan een besluit waar je ECHT GELUKKIG mee bent.

Andre

Erg jammer wat hier allemaal gebeurt. Ik kijk regelmatig op de site en haal er veel info af.
Ik zou er nog eens een paar nachtjes over slapen voor je stappen onderneemt louis. Het zou erg zonde zijn om een site te sluiten waar je hart en ziel in ligt.

 

Tot zover de positieve bijdragen die mij deden besluiten wederom de kennis die uitsluitend met behulp van alle Kreidler liefhebbers is verzameld wederom op de site te zetten.

 

 

Luc Foekema

Bedankt voor je attentie, er ontgaat jouw ook helemaal niets. Geweldig dat je zo met het mooie merk Kreidler bezig bent. Ik hoop idd nog de nodige jaren bezig te kunnen zijn, want het blijft me nog steeds boeien. Jij ook succes met de Kreidler hobby. Met vriendelijke groeten, Luc Foekema

Lars Stam

Dat er nog zoveel te vinden is over deze oude brommers - wel erg geel !!

Piet Noordenboos

De site vind ik geweldig,heb hier heel veel aan gehad tijdens het restaureren.

Jan van Kemen

Ik vind het leukste deel de =Databse-Framenummers

Jan Willem Loohuizen

Ik vind het leukste deel de =techniek

Patrick Claessens

Ik zou veranderen ==geweldig goede site zowel techniesch en informatief

Ed Engel

Ik vind het leukste deel de =techniek

Rob Jongebloet

Ik vind het leukste deel de =Databse-Framenummers

Henk Molenaar

Ik vind het leukste deel de =Onderdelen

Danny Hatzmann

Ik zou veranderen = prima zo

Jeroen v.d. Wel

Ik zou veranderen = niks de site is perfect , deze site is een goed naslagwerk , ik hoop dat deze site nog lang blijft bestaan.

Maurice Mijné

1 Hoe heeft u de website gevonden: via maartens Kreidler club waar ik lid van ben
2 Wat vindt u het leukste deel: alles is even leuk
3 Wat zou u anders willen zien: ik vind het zo goed

Gino Houtekamer

Ik zou veranderen ==Ik vind het een erg mooie site maar mis eigenlijk niets aan deze site :S... Mijn complimenten!

Peter Rekers

Ik zou veranderen = prima site

Benny Kolkman

Ik zou veranderen = het is gewoon weg een prachtige site mijn complimenten!!

Rudy Pitteljon

Ik zou veranderen = Het is de volledigste website van Kreidler , Proficiat.

Michiel Kleinherenbrink

Ik zou veranderen = geen idee, prima website.

Pierre van Wissem

Ik zou veranderen = is netjes samengesteld

Frans Dijkslag

Ik zou veranderen = nooit geweten dat deze site er was

Aad Kiewit

Ik zou veranderen = niets ga zo door
Dit is de site waar tot nu toe het meeste is te vinden op Kreidler gebied